Concerten

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clean Pete’s Klassieke Revue (Concertgebouw Amsterdam)

9 juni 2023, 20:15

De USCantorij zingt mee in de Klassieke Revue van Clean Pete! Het belooft een groot spektakel te worden waarbij duistere krachten te werk zullen gaan… Komt u luisteren (en huiveren)? Op 9 juni staan we in het Concertgebouw in Amsterdam en 11 juni in TivoliVredenburg. Tickets zijn te koop via www.concertgebouw.nl en www.tivoliVredenburg.nl.

De tweelingzussen van Clean Pete en de duivel gooien het op een akkoordje in deze gloednieuwe Klassieke Revue. Een keur aan gasten uit de klassieke muziek én de popmuziek – onder wie het Dudok Quartet, Anne Soldaat en Djuwa Mroivili – staat paraat om krassen op de ziel achter te laten. In het ijle maanlicht van de nacht klinken de echo’s van Bach, Schubert en Sjostakovitsj. Wees klaar voor giftige liefdes, macabere dansen en kreupele duivels. Moge de halve canon van de klassieke muziek zich omdraaien in het graf!

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, viool en de tekst 'CLEAN PETE'S KLASSIEKE REVUE KIKA SPRANGERS & BAND DUDOK QUARTET DJUWA MROIVIL ANNE SOLDAAT TERZA DANCE NIJMEEGS STUDENTENKOOR AD 27 Mei Juni 11 Juni UTRECHTSE STUDENTEN CANTORIJ ** De Vereeniging, Nijmegen* Amsterdam* TivoliVredenburg, Utrecht**'

Gegevens

Datum:
9 juni 2023
Tijd:
20:15