Welkom bij de Utrechtse Studenten Cantorij


Over ons

De Utrechtse Studenten Cantorij is hét studentenkamerkoor van Utrecht. Onder leiding van Fokko Oldenhuis zetten zo'n dertig jonge zangers op hoog niveau drie keer per jaar een project neer. Het repertoire van de USCantorij is kleurrijk en divers en omvat muziek in verschillende stijlen uit bijna alle periodes. De USCantorij voert regelmatig nieuwe composities uit en zingt veel moderne klassieke muziek. Het koor vormt daarbij een hechte en gezellige groep!

Regelmatig op de hoogte blijven? Kijk dan eens op onze sociale media kanalen onderaan deze pagina, of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Lustrumtournee naar Tsjechië!

Dit jaar bestaat de USCantorij maar liefst 60 jaar! Dit willen we vieren met een feestelijke lustrumtournee naar Tsjechië. Help mee deze tournee mogelijk te maken, en adopteer een Cantorijn voor toffe tegenprestaties! Klik hieronder voor meer informatie.

Nieuws

17 maart zongen we in de TV-uitzending van Podium Klassiek! Kijk de uitzending hier terug.


2024 is voor ons een feestelijk lustrumjaar: we bestaan maar liefst 60 jaar! Dat vieren we met bijzondere concerten, maandelijkse activiteiten, en een zomertournee! Volg ons via de nieuwsbrief of social media voor updates.


De opnames van ons concert 'WARUM?' (maart 2024) zijn nu zien op ons YouTube kanaal!