Adoptie-actie tournee naar Tsjechië

Adopteer een Cantorijn!

Ter ere van het 60-jarig bestaan van de Utrechtse Studenten Cantorij gaan wij komende zomer op tournee naar Tsjechië! Helaas zijn wij slechts arme studenten weesjes. Daarom vragen we u of er een Cantorijn is die u zou willen adopteren en financieel zou willen steunen. Zo tovert u een brede lach op een beteuterd gezicht. Natuurlijk zou deze vreugde niet onbeantwoord blijven. Kijk hieronder naar de tegenprestaties die wij voor u in petto hebben.

€X,00 (Buur):
Wilt u ons enthousiaste Cantorijnen op weg helpen, maar heeft u geen behoefte aan een attentie, dan kunt u met deze optie een X bedrag doneren aan onze Tournee.

€7,50 (Goede vriend):
U ontvangt een emotioneel beladen en handgeschreven brief van de door u geadopteerde Cantorijn vanuit Tsjechië.

€17,50 (Peetoom/Peettante):
U ontvangt zowel een prachtige ansichtkaart als een speciaal voor u ingezongen bedankje dat geharmoniseerd wordt door een kwartet van Cantorijnen!

€40,00 of meer (Vader/Moeder/Ouder):
U heeft laten zien dat u zielsveel van uw adoptie-Cantorijn houdt en die liefde zal niet onbeantwoord blijven. Naast een persoonlijke ansichtkaart en ingezongen bedankje, kunt u zelf kiezen wat wij voor u zingen. We zullen namelijk met een kwartet een door u gekozen korte videoboodschap laten klinken! Denk aan een romantisch bericht voor die anders onbereikbare liefde of een verjaardagswens voor die altijd zorgzame moeder.

Hopelijk heeft uw warme hart gekozen om een van deze opties te nemen. Dan hebben we de volgende informatie van u nodig zodat alles op de juiste manier bij u aankomt. Via deze link komt u bij de juiste formulieren!

Het te betalen bedrag kan op het volgende adres worden gestort:
NL89 TRIO 0788 8060 25 t.n.v. Stichting Utrechtse Studenten Cantorij o.v.v. AdoptieTournee2024.

Heel hartelijk bedankt!