Aanbod

Boek ons


De Utrechtse Studenten Cantorij verzorgt naast drie vaste programma's ook altijd diverse optredens op aanvraag. Samen met u kunnen we, door ons uitgebreide repertoire, een programma samenstellen dat bij uw gelegenheid past. De jaarlijkse kerstconcerten zijn al een terugkerende traditie, maar daarnaast zongen we onder andere op Jan Terlouws 80e verjaardag, hoog boven de Rotterdamse haven en bij de opening van Kunsthal KAdE in Amersfoort.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Word vriend


Vanaf een bedrag van €25,- per jaar is het mogelijk om Vriend van de Cantorij te worden. Als Vriend van de Cantorij heeft u de volgende voordelen:

  • gratis cd als eenmalig geschenk
  • gereserveerde plaatsen bij onze concerten (alleen bij reservering vooraf)
  • gratis programmaboekje bij onze concerten (alleen bij reservering vooraf)
  • drie keer per jaar een nieuwsbrief speciaal voor Vrienden van de Cantorij

Vul hiernaast uw naam en e-mailadres in en wij zullen contact met u opnemen.


Wilt u graag kunst en cultuur ondersteunen? Een groep jonge, ambitieuze zangers helpen concerten neer te zetten van hoge kwaliteit? Word dan onze sponsor!

Wij willen graag met u in gesprek. Of u nu een klein of groot bedrijf representeert met een kleine of grote bijdrage aan de Utrechtse Studenten Cantorij.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Concertkaarten


U kunt kaarten bestellen via deze pagina. U krijgt na betaling automatisch een bevestigingsemail toegestuurd. Print deze uit en neem hem mee naar het concert. Dit is uw toegangsbewijs.

Ook kunt u bij onze concerten uw kaarten aan de deur kopen. In dat geval kost een toegangsbewijs €16,50 (voor studenten €9,-).